Tämä päivä on nyt sitten taiteiltu kaurahauteiden ja nartun lääkityksen maailmassa. Wapun tila edelleen sama, kuume kylläkin hyvin lievänä. Ruokakin on maittanut normaaliin tahtiin, joten mamman sairaus ei ainakaan vielä ole pentuihin mitenkään vaikuttanut. Pennuilla maito sekä uni maittaa ja se jos mikä on hyvä merkki!

Ihailtavasti Wappu on antanut itseään hoitaa sekä ennenkaikkea huolehtinut jälkikasvustaan todella hyvin.  On se kyllä niin "Super Ihkun" -luontoinen narttu!  Sain viimeyön nukuttua, kun Jenni hoiti hautomishommat, Kiitos siitä Jennille!! Nyt sitä taas jaksaa valvoa.

Rintapaise varmaan puhkeaa huomenissa, joten sitten se vasta huuhteluhoito alkaa. Onneksi mikään nisä ei ole mennyt paiseen vaikutuksesta tukkoon tai vaihtoehtoisesti maito pilalle, ainakaan vielä. Pitäkäähän peukkuja Wapulle että saa itsensä kuntoon! Kiitos kaikille hengessä olijoille.

Huomenissa yritän saada uusia kuvia otettua sekä pennut punnittua. Blogia kannattaa tulla vilaisemaan vasta illasta, kun pitäis huomenna saada hieman siivottuakin. Tietysti vain jos Wapun tila antaa myöten puuhasteluille.